production
autoverhuur
Slideshow

Visum & Immigratiebeleid

Alle reizigers die naar Indonesië gaan, moeten in bezit zijn van een paspoort die minstens zes (6) maanden geldig is na de dag van aankomst, en in bezit van een bewijs (ticket) van een retour ticket. Bij Presidentieel besluit nr. 21/2016 gedateerd 2 maart 2016 over visumvrij, ter vervanging van Presidentieel Reglement nr. 104/2015 voor de wijziging van Presidentieel Reglement nr. 69/2015 voor visumvrij, Indonesië maakt nu een speciale kort verblijf visumvrij mogelijk voor toeristen van 169 landen die naar Indonesië willen reizen.

Toeristen visumvrij faciliteiten zijn geldig voor 30 dagen, niet verlengbaar en kan niet worden omgezet naar ander type verblijfsvergunning.

De visumvrijstelling kan worden gebruikt voor toerisme, familiebezoek, sociaal bezoek, kunst en cultuur, overheidsplichtingen, voor het houden van een toespraak of een seminar bijwonen,
internationale expositie, vergadering met hoofd kantoor of representatief kantoor in Indonesië, of overstappen.

 

Maak u klaar voor geweldige verhalen samen met ons
We utilize cookies and third-party cookies to provide you with more relevant contents and advertising. By using this site, we are assuming that you agree with our use of cookies. You can find out more or change this setting.